İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Derece Aldık

29.03.2024 46

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına, Anaokulu/Anasınıfı kategorisinde İlçe derecesi aldık.

Okulumuz Yıldızlar Sınıfı öğrencisi Ufuk Ali Bayraktar, İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını ezberden ve oldukça etkileyici okudu. 14 öğrencinin katıldığı etkinlikte, öğrencimiz Ufuk Ali 2. sırada derece alarak okulumuz adına bizi gururlandırdı. Öğrencimiz Ufuk Ali'yi çalışması ve başarısından ötürü tebrik ediyoruz.

Emek ve gayretinden ötürü Yıldızlar Sınıfı öğretmeni Özlem Çalımlı'ya; değerli katkılarından ve desteklerinden ötürü velilerimize çok teşekkür ederiz.

29-03-202429-03-202429-03-2024

Adres:
Varlık Mah. Eşref Bitlis Cad. No10 Yenimahalle ANKARA Okulun Girişi Yayın Sokak Tarafından, Varlık Mah. Pazar Yeri